Militær studentervogn

Her kan du se vores udvalg af vogne til studenterkørsel.

Militær studentervogn

Leder I efter en militær studentervogn til jeres studenterkørsel? Hos Studenterkørsel Ravnsbjerg tilbyder vi forskellige slags studentervogne. Hos os er sikkerheden det vigtigste. Derfor er alle vores bilers sikkerhed altid i top. Udover bilernes sikkerhed, er chaufførerne erfarne og har fokus på alt sikkerhed før, under og efter kørslen. Du kan læse mere om vores sikkerhed her.

Herunder kan du se og læse om vores studentervogne.

 

Kontakt os for et tilbud på militær studentervogn

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores militær studentervogn eller hvis du ønsker at booke en studenterkørsel.

Vil du have ekstra tilbehør med til din studentervogn? Her kan du se hvilke tilbehører du kan få med på din studentertur.

Kaptajnen

Denne tysk udviklet Man militær lastbil har oprindelig kørt i Belgien. Kaptajnen er produceret i 1976, og er først kommet til Danmark i 2008. Kaptajnen er altid god for en god hoppetur, når den er fyldt af glade studenter.

Generalen

Det amerikanske forsvar har udviklet denne lastbil, som er den ultimative militærlastbil. Denne er kommet til Danmark fra en amerikansk base i Belgien, via Tyskland. I 1982 produceres Generalen og kommer til Danmark i 2017. Denne bad ass lastbil giver stor respekt, hvor den end kommer frem.

Bulldog

Denne svenske militær lastbil har kørt de første år hos det svenske forsvar. Denne Scania er speciel konstrueret til det barske svenske klima, hvor den skulle kunne starte under alle tænkelige forhold. Bulldog’en er fra 1978, og kommet til Danmark i 2015. Fuldstændig fed lastbil.

Black Bulldog

Ligesom sin søster Bulldog’en er denne også lavet til det svenske militær, hvor den har kørt fra ny. Denne Scania er importeret til Danmark i 2015. Hvor den kun havde kørt 19000 km fra ny. Lastbilen giver stor opmærksomhed, hvor den kommer frem.