Om os

Her kan du læse om Studenterkørsel Ravnbjerg.

Hvem er vi

Studenterkørsel Ravnsbjerg er et firma, som hører til i det vestjyske. Vi startede i 2018 med Kaptajnen som vores første lastbil. Kaptajnen er blevet den lastbilm som har dannet grundstammen for vores lastbiler.

Vores koncept

Alle biler er opbygget efter sammen opskrift; musikanlæg, mulighed for køling af drikkevarer, opladning af telefoner, opbevaringsbokse til jeres ting og så selvfølgelig opbygning efter myndighedernes forskrifter.

Vi kører i hele Jylland

Vi kører studenter rundt i hele Jylland og vi giver gerne en god pris på netop jeres dag, så vi sikre at jeres studenterkørsel bliver en god og festlig oplevelse. Det sikre vi bl.a. ved at vores lastbiler kun bliver brugt til studenterkørsel. Dette indebær at indretningen er lavet med øje for at gøre jeres dag så festlig som muligt.

Vi er med jer hele vejen

Studenterkørsel Ravnsbjerg er med jer hele vejen, fra I booker os, via planlægning af jeres dag/dage, så køreturen bliver så underholdende som overhoved muligt, til afvikling af selve dagene.

På dagen ankommer lastbilen i god tid før afgang, så det er mulig for jer at pynte lastbilen i ro og mag. Der kan være mange spørgsmål undervejs i planlægningen af sådanne dage, men der skal I endeligskrive/ringe så vi sikre at I føler jer helt trygge hele vejen.

Vi glæder os til at høre fra jer.